یک متخصص تغذیه گفت : زیاده روی در مصرف پنیر و انواع آن می تواند نسبت کلسیم و فسفر بدن را بر هم زده و سیستم عصبی را دچار مشکل کند و تاثیر منفی بر سطح هوش داشته باشد.

دکتر احمد رضا درستی با اعلام این مطلب منع  مصرف بیش از حد پنیر اظهار کرد : کودکان زیر 2 سال نیز می توانند 2 بار در روز هر بار به اندازه یک فندق پنیر مصرف کنند.

وی همچنین یاد آور شد: خوردن پنیر های مانده می تواند یکی از مهم ترین دلایل عوامل سردرد محسوب شود بنابراین هر چند که مصرف پنیر های مانده ای همچون لیقوان می تواند عطر و بوی خوشی داشته باشد ولی به دلیل رشد برخی قارچ ها در آن ماده ای سمی به نام تیر آمین تولید می کند که برای بدن سمی است و فرد را دچار سر درد می کند. 


بدون دیدگاه

هنوز دیدگاهی وجود ندارد.

فید دیدگاه‎ها بازتاب‎ها

دیدگاهتان را بنویسید