مصرف غذاهای حاوی نشاسته در ماه مبارک رمضان انرزی کافی بدن را تامین می کند. دکتر شهریار اقتصادی با بیان این مطلب اظهار کرد مود و غذاهای گوشتی نیز می توانند پروتین مورد نیاز بدن را تامین کنند.

این کارشناس تغذیه از روزه داران خواست تا از خوردن غذاهای شور در این ماه پرهیز کنند و حتی الامکان در این ماه نمک را با احتیاط مصرف کنند. دکتر اقتصادی خاطر نشان کرد: با توجه به این که در فصل تابستان حدود 16 ساعت زمان روزه داری طول می کشد مصرف نمک و غذاهای شور فقط عطش روزه دار را بیشتر خواهد کرد . وی یاد آور شد روزه داران باید بدانند که استفاده از انواع میوه وسبزیجات می تواند جایگزین مناسبی برای مواد غذایی پر نمک باشد و همچنین مصرف شیر فرائان نیز سبب رفع تشنگی می شود. دکتر اقتصادی همچنین استفاده از غذاهایی که آسان هضم شده و باعث جذب انرزی لازم در بدن می شود به روزه داران توصیه کرد. این عضو هیات علمی خوردن غذای زیاد برای روزه دار را نادرست دانست و تصریح کرد: افراد با حفظ  رزیم های غذایی متناسب با سن و جنس خود می توانند بدون هیچ گونه ناراحتی جسمی و گوارشی روزه بگیرند.دکتر شهریاری در پایان پرخوری را در ماه رمضان افتی برای روزه داران دانست و ار آنها خواست تا در این ماه از افراط در مصرف مواد غذایی پرهیز کنند.


بدون دیدگاه

هنوز دیدگاهی وجود ندارد.

فید دیدگاه‎ها بازتاب‎ها

دیدگاهتان را بنویسید