1-  خربزه چون دارای قند است بسیار چاق کننده است و تاثیر مفیدی در مبتلایان به سل و یا کم خونی دارد.

2-  خربزه بدلیل آب زیاد مواد قندی را فورا جذب خون کرده به همین سبب باعث بالا رفتن قند خون و رفع خستگی و گرمازدگی می گردد.

3-  در میان مواد قندی و معدنی خربزه آنزیم هایی وجود دارد که سرعت هضم غذا را زیاد کرده بدین لحاظ در کودکان موجب افزایش اشتها و فعالیت و رشد سلولهای بدن و در سالمندان به فعالیت سلولهای دستگاه گوارش و در نهایت رفع سستی و بی حالی منجر می شود.

4-  خربزه بدلیل مواد فیبری وبه خاطر وجود طعم و اسانس هایی که دارد یک محرک قوی شیمایی برای دستگاه گوارش است. مصرف آن برای مبتلایان به نقرس و رماتیسم و خصوصا کسانی که از یبوست رنج می برند بسیار مفید است. همچنین این میوه تاثیر خاصی در تخلیه میکروب و عفونت های موجود در روده دارد.

5-  تخم خربزه طبیعت گرم دارد و دارای چربی، پروتئین و آهن است و مانند تخم کدو ادرار آور وپاک کننده کلیه ومثانه وکبد است افزایش دهنده میل جنسی است و برای تب های شدی بسیار مفید است.  

 

 


بدون دیدگاه

هنوز دیدگاهی وجود ندارد.

فید دیدگاه‎ها بازتاب‎ها

دیدگاهتان را بنویسید