مواد لازم:
گوجه سبز: 1کیلو
شکر: 250 گرم
سرکه: 2 پیمانه
دارچین: 1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
سرکه، دارچین و شکر را در ظرفی ریخته روی حرارت قرار دهید پس از جوشیدن گوجه سبز شسته را داخل آن ریخته بعد از یکی دو جوش از روی حرارت برداشته گذاشته خنک شود درون ظرف مناسبی ریخته درب آن را بسته در جای خنک نگه داری نمایید بعد ترشی آماده میگردد.
By محمئ حسن on می 3, 2009
سایت خوبی دارید اگر می سوئ مقاله یا تحقیق در خصوص مطالب و موضوع سایت هم قرار دهید
دیدگاهتان را بنویسید
1 دیدگاه