مواد لازم:

گوجه سبز:             1کیلو

شکر:                  250 گرم

سرکه:                 2 پیمانه

دارچین:             1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

سرکه، دارچین و شکر را در ظرفی ریخته روی حرارت قرار دهید پس از جوشیدن گوجه سبز شسته را داخل آن ریخته بعد از یکی دو جوش  از روی حرارت برداشته گذاشته خنک شود درون ظرف مناسبی ریخته درب آن را بسته در جای خنک نگه داری نمایید بعد ترشی آماده می‌گردد.


1 دیدگاه

By محمئ حسن on می 3, 2009

سایت خوبی دارید اگر می سوئ مقاله یا تحقیق در خصوص مطالب و موضوع سایت هم قرار دهید

فید دیدگاه‎ها بازتاب‎ها

دیدگاهتان را بنویسید