مواد لازم:

گوجه سبز:             ۱کیلو

شکر:                  ۲۵۰ گرم

سرکه:                 ۲ پیمانه

دارچین:             ۱ قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

سرکه، دارچین و شکر را در ظرفی ریخته روی حرارت قرار دهید پس از جوشیدن گوجه سبز شسته را داخل آن ریخته بعد از یکی دو جوش  از روی حرارت برداشته گذاشته خنک شود درون ظرف مناسبی ریخته درب آن را بسته در جای خنک نگه داری نمایید بعد ترشی آماده می‌گردد.


۱ دیدگاه

By محمئ حسن on اردیبهشت ۱۳, ۱۳۸۸

سایت خوبی دارید اگر می سوئ مقاله یا تحقیق در خصوص مطالب و موضوع سایت هم قرار دهید

فید دیدگاه‎ها بازتاب‎ها

دیدگاهتان را بنویسید