محققان کالج ایمپریال لندن دربررسی های خود یک ماده شیمایی را در کلم بروکلی شناسایی کرده اند که این ماده مکانیسم دفاعی طبیعی دفاعی بدن را برای حفاظت از سرخرگها تقویت میکند.

به گفته محققان: این ماده شیمایی در سایر سبزی های برگ پهن و سبز رنگ نیز یافت میشود. اما مقدار آن در کلم بروکلی قابل توجه است این ماده از تشکیل پلاک و مسدود شدن رگها و در نتیجه بروز حمله قلبی جلوگیری میکند.

محققان می گویند: این ماده موسوم به سولفورافان می تواند یک پروتین محافط را فعال کند که در بخش هایی از سرخرگهای مستعد تشکیل پلاک غیر فعال است.

 


بدون دیدگاه

هنوز دیدگاهی وجود ندارد.

فید دیدگاه‎ها بازتاب‎ها

دیدگاهتان را بنویسید