مواد لازم

بادمجان

پیاز

سیر

گردو خرد شده

کشک

نعنا سابیده شده یا خشک

کمی زعفران

روغن و نمک و فلفل

اندازه ها رو ننوشتم این بستگی به مقدار ی داره که خودتان بخواهید درست کنید .

 

توصیه

همانطوریکه میدانید بادجان خیلی روغن به خودش جذب میکنه لازم نیست که حتما بادمجان ها را سرخ کنید  درون تابه ایی بزرگ  بادمجان ها را بعد از اینکه پوست گرفتید برش دهید و درون تابه بگذارید روغن زیتون و نمک و فلفل را به آن اضافه کنید و تا بالای سط بادمجان ها را آب جوش بریزید و بگذارید با حرارت ملایم بپزند تا اینکه آب بادمجان ها کم کم تبخیر و روغنی که ابتدا اضافه کردید به درون بادمجان ها میرود و بعد کمی تف دهید در همان حال اگر دیدید که بادمجان ها هنوز سفت و خشک هستند باز مقداری آب جوش اضافه کنید

 

توصیه دوم

قبل از اینکه  این غذا را درست کنیدبهتر است که بادمجان ها را پوست بگیرد با نمک آغشته کنید و بگذارید کناری تا چند ساعت همینطور بمانند چرا که نمک کم کم به خرد بادمجان می رود و هم خوش مزه تر می شود و هم کمتر روغن مصرف میکنه

 طرز تهیه

 وقتی بادمجان ها خوب پختند و در انتها کمی سرخ شدند آنها را خوب خرد کنید و همینطور میتوانید درون میکسر بریزید و یا با چاقویی تیز خوب خرد وله کنید بعد با کمی کشک بگذارید مدتی کوتاه با حرارت ملایم کمی جوش بخورد  در قسمت دیگه پیاز ها و سیر را خرد و سرخ کنید و  کناری بگذارید  گردوها را کمی خرد کنید و زعفران را آب کنید و نعنا را با زردچوبه سرخ کنید 

خوب در انتها بادمجان ها را در ظرف مورد نظرتان بریزید و با پیازهای سرخکرده و سیر و نعنا داغ و کمی زعفران سائیده شده و کشک تزئین کنید و نوش جان کنید


بدون دیدگاه

هنوز دیدگاهی وجود ندارد.

فید دیدگاه‎ها بازتاب‎ها

دیدگاهتان را بنویسید