متخصصان تغذیه توصیه می کنند خربزه برای پایین آوردن فشار خون مفید است. متخصصان تغذیه در مرکز بهداشتی دانشگاه تگزاس خاطر نشان کردند: خوردن مقادیر زیادی از سبزیجات و میوه های سر شار از پتاسیم مانند خربزه و پرتقال برای مبتلایان به فشار خون بالا مفید است و در پایین آوردن فشار خون  بسیار موثر است.

دکتر لونا ساندون استادیار تغذیه کلینیکی در این دانشگاه و سخنگوی انجمن دیابت امریکا در این باره اظهار کرد : خربزه نیز مانند هندوانه و طالبی حاوی مقادیر زیادی پتاسیم است یک چهارم از طالبی حاوی 800 تا 900 میلی گرم پتاسیم است که تقریبا 20 درصد از مقدار توصسه شده برای مصرف روزانه؛ پتاسیم  را تامین میکند.

وی تصریح کرد : میوه هایی چون کیوی، خرمالو، لوبیا، سیب زمینی ، گوجه فرنگی، و حتی گریپ فروت از دیگر منابع غذایی غنی از پتاسیم می باشند که برای مبتلایان یه فشار خون بالا مفید است.


بدون دیدگاه

هنوز دیدگاهی وجود ندارد.

فید دیدگاه‎ها بازتاب‎ها

دیدگاهتان را بنویسید