الیزابت
آشپزی
بدون دیدگاه

سالاد مخصوص

مواد لازم: هویچ،کاهو، خیار، انواع کلم :                             به مفدار لازم سبزی جات معطر:                                            به مقدار لاز جوانه‌ی گندم :                                                 3 قاشق غذاخوری مغز بادام خام:                                                 10 عدد سیب درختی:                                                 1 عدد کشمش شسته شده:                                         1 قاشق کنجد خام با پوست:                                         1 قاشق پونه‌ی کوهی:                                                یک قاشق مربا خوری لیموترش تازه:                                              به مقدار دلخواه روغن زیتون […]

الیزابت
پزشکی
بدون دیدگاه

نکته‌های پزشکی

برای رفع دندان درد چه باید کرد: اگر پوسیدگی دندان دارید وبه شدت درد گرفته بهترین کار این است که یک قاشق چایخوری زردچوبه را کمی گرم کرده و در سوراخ آن قرار دهید درد تسکین می یابد تا به پزشک مراجعه شود. برای رفع پوکی استخوان چه باید کرد: اگر از پوکی استخوان رنج […]

الیزابت
آشپزی
1 دیدگاه

خوراک قارچ

مواد لازم: سیب‌زمینی :                                                       500 گرم قارچ:                                                                250 گرم پیاز :                                                                 1 عدد گوجه فرنگی:                                                     500 گرم گل کلم:                                                             400 گرم روغن مایع:                                                      4 تا قاشق غذا خوری نمک، فلفل ، زرد چوبه،زنجبیلو زعفران:              2لیوان طرز تهیه: همه‌ی مواد را متوسط خرد کنید وادویه جات را به آن اضافه کنید سپس […]

الیزابت
آشپزی
بدون دیدگاه

خوراک بوقلمون مخصوص

مواد لازم: 1-بوقلمون تازه وخرد شده:                        1 کیلوگرم 2-آب لیمو ترش تازه:                               2 قاشق غذاخوری 3- پیاز درشت:                                        1عدد 4-روغن زیتون:                                     2 قاشق غذاخوری 5-آب زعفران:                                       2 قاشق غذاخوری 6-نمک:                                                  به مقدار لازم طرز تهیه: ابتدا بوقلمون را خوب شسته وسپس آن را خرد نمایید ودر صافی بگذارید تا آب آن کاملا گرفته شود […]

الیزابت
آشپزی
بدون دیدگاه

طرز تهیه آش جوی مخصوص

  مواد لازم: 1- لوبیا‌چیتی، لوبیا‌قرمز، لوبیا‌سفید:                     از هر کدام نصف پیمانه 2- جوی پوست کنده:                                        2 پیمانه 3- گندم با پوست:                                             1پیمانه 4- نخود، عدس، ماش:                                      از هر کدام نصف پیمانه 5- پونه‌ی کوهی:                                            1 قاشق غذا‌خوری 6- سبزی آش:                                                1 کیلو 7- کشک:                                                      به مقدار لازم 8- روغن زیتون:                                        […]

الیزابت
پزشکی
5 دیدگاه

خواص خیار

خیار از جمله میوهایی است که سرشار از فسفر،آهن، پتاسیم، سدیم، پروتیین و ویتامین ث می‌باشد.خیار خاصیت هضم‌کنندگی نیز دارد. برای خوردن خیار بهتر است از ته آن شروع شود وبعد از غذا همراه با نمک میل شود.بهتر است خیار با پوست آن میل شود . خیار برای زیبایی وسلامت صورت بسیار مفید می‌باشد واز […]

الیزابت
پزشکی
1 دیدگاه

خواص پرتقال ونارنج

خواص‌پرتقال: پرتقال سرشار از پتاسیم ،کلسیم ، فسفرو آهن است. بهتر است بعد از غذا مصرف شود وقبل از صبحانه میل نشود پوست پرتقال چهار برابر خود پرتقال کلسیم دارد. پوست پرتقال را می‌توان به روش زیر مصرف کرد: پوست آن را خوب شسته و ان را خشک کرد و به صورت دم کرده استفاده […]

الیزابت
روانشناسی
بدون دیدگاه

آثار مثبت ومنفی رنگ‌ها:

رنگ‌ها آثار منفی و مثبتی را در زندگی انسان می‌توانند داشته باشند: رنگ قرمز: رنگ قرمز رنگ آتش وخون است، رنگی است که حامل حرارت است کشش عضلات وفشار خون را زیاد می‌کند و تنفس را اندکی نیز افزایش میدهد. با این رنگ میل جنسی افرادی که ضعیف است تقویت می‌شود ومشکل آنها برطرف می‌شود.افرادی […]

الیزابت
تصاویر طنز و دیدنی, عکس و تصویر
14 دیدگاه

تصاویر خطای دید

تعدادی از تصاویر زیبای خطای دید رو می‌تونید در ادامه مطلب ببینید:

الیزابت
نکات خانه‌داری
بدون دیدگاه

چگونه می‌توان ظروف نقره‌ای وشمعدانها را برق انداخت

برای تمیز کردن ظروف نقره‌ای چند راه وجود دارد : 1- ظروف ‌نقره‌ای را در ظرف بزرگ فلزی که درون آن آب جوش وکمی تاید ریخته‌اید قرار دهید وبگذارید روی چراغ تا مدتی بجوشد سپس ظرف‌ها را خارج ساخته وبشویید وخشک کنید اگر می‌خواهید بیشتر برق بیفتد مقداری جوش شیرین را با یک پنبه روی […]