پرتقال

خواص‌پرتقال:
پرتقال سرشار از پتاسیم ،کلسیم ، فسفرو آهن است. بهتر است بعد از غذا مصرف شود وقبل از صبحانه میل نشود پوست پرتقال چهار برابر خود پرتقال کلسیم دارد. پوست پرتقال را می‌توان به روش زیر مصرف کرد:
پوست آن را خوب شسته و ان را خشک کرد و به صورت دم کرده استفاده کرد اسانس پرتقال برای سرفه بسیار مناسب است اگر آب پرتقال را با میوه‌های دیگر یا آب‌لیمو مخلوط کرد خاصیت ضد سرطان دارد .

خواص نارنج:

نارنج از جمله میوهایی است که برای اعصاب، درد کلیه، دفع سنگ کلیه ومثانه، گلودرد و فشار خون بسیار مفید است برای درمان درد کلیه بایستی عرق بهار نارنج را با ساقه کرفس مخلوط کرد ومیل کنید.
برای درمان گلو درد وفشار‌خون بایستی نصف لیوان آب نارنج را با یک قاشق عسل مخلوط کرد وبعد از غذا میل نمایید.
آب نارنج به عنوان پادزهر عقرب وپشه استفاده می‌شود.
نارنج برای زیبایی وسلامت پوست نیز بسیار مناسب است و کسانی که از جوش صورت رنج می‌برند می‌توانند آن را به صورت زیر مصرف نمایند:
نمک را بر روی نصف نارنج ریخته وبگذارید 30 دقیقه بماند سپس آن را بر پوست مالید بعد از دقیقه بشویید این کار باعث ترمیم پوست می‌شود.


1 دیدگاه

By فرزانه on ژانویه 4, 2009

مختصر و مفيد بود از منابع كاني يا ويتامين هاي نارنج چيزي ننوشتيد .شخصا عطر و مزه نارنج و ميوه پرتقال را دوست دارم. بنظرم هروقت آب پرتقال طبيعي ميخورم در خودم نشاط و لذت خاصي را حس ميكنم.

فید دیدگاه‎ها بازتاب‎ها

دیدگاهتان را بنویسید