خرما میوه ای است بسیار قوی که حاوی مواد معدنی زیادی همچون پتاسیم ،روی، منگنزو آهن است. دکتر درستی در تعریف این میوه شیرین گفت: در 100 گرم خرما 125 کیلو کالری وجود دارد و این در حالی است که در هر 100 گرم قند 400 کیلو انرزی موجود است و این بدین معنی است که مقدار انرزی ناشی از خوردن خرما از قند ساده بسیار کمتر است و بسیار کمتر از قند افراد را دچار چاقی و اضافه وزن می کند.

به گفته وی 100 گرم خرما حاوی 5/1 درصد پروتین گیاهی ازجنس مرغوب می باشد. این متخصص تغذیه با اشاره به این که در خرما مقداری نیز فیبر غذایی موجود است اظهار می کند: فیبر موجود در خرما برای سلامت دستگاه گوارش و تغذیه بسیار مناسب است.

خرما دارای مقدار قابل توجهی فولات یا اسید فولیک است که جهت خون رسانی برای بدن لازم است و زنان هنگام بارداری مجبور می شوند علاوه بر دریافت فولات از طریق غذا قرص آنرا نیز مصرف کنند.

ویتامین c یکی دیگر از مواد مغذی خرماست که این ویتامین برای جلوگیری از  بیماریهای خطرناک خونریزی دهنده لازم است و باید بدن هر فرد در طول روز 60 میلی گرم ویتامین C دریافت کند در هر 100 گرم خرما 14 گرم ویتامین C موجود است.


بدون دیدگاه

هنوز دیدگاهی وجود ندارد.

فید دیدگاه‎ها بازتاب‎ها

دیدگاهتان را بنویسید