پس از این‌ که برنج و عدس کاملا پخته شد، آب انار را درون ظرف بریزید و نمک و فلفل را هم اضافه کنید و بگذارید تا نیم ساعت بجوشد و کاملا جا بیفتد.

مواد لازم : 
سبزی آش : نیم‌کیلو
برنج : نصف پیمانه
عدس : یک پیمانه
پیاز متوسط : ۳ عدد
آب انار ترش : یک لیوان و نمک
فلفل، زردچوبه، روغن سرخ‌ کردنی و نعنا : به میزان لازم
طرز تهیه : 
سبزی را با دقت پاک کرده و بشویید و بعد از این‌ که آب آن گرفته شد، خرد کنید.
پیازها را هم خلالی کرده و درون روغن سرخ کنید تا طلایی شود.
نیمی از پیازها را بردارید و مقداری زردچوبه درون بقیه پیازها بریزید و کمی تفت دهید.
حالا روی پیازهای سرخ‌ شده آب بریزید.
برنج و عدس را که قبلا شسته‌اید درون آش ریخته و بگذارید تا بپزد.
پس از این‌ که برنج و عدس کاملا پخته شد، آب انار را درون ظرف بریزید و نمک و فلفل را هم اضافه کنید و بگذارید تا نیم ساعت بجوشد و کاملا جا بیفتد.
آش آماده است؛ آن را در ظرف مناسبی بریزید و با مقداری نعنا داغ و پیاز داغ تزئینش کنید.
عصرانه پاییزی شما آماده است تا افراد خانواده ضمن میل‌ کردن آن، یک عصر دل‌ انگیز را در کنار هم بگذراند.

بدون دیدگاه

هنوز دیدگاهی وجود ندارد.

فید دیدگاه‎ها بازتاب‎ها

دیدگاهتان را بنویسید