- رشته پلویی خردشده: به اندازه 3 سانتیمتری: 2پیمانه
- روغن: 3 قاشق سوپخوری پیاز داغ آماده: 3 قاشق سوپخوری
- گوشت چرخكرده بیچربی: 300 گرم
- كشمش: یكدوم پیمانه
- برنج: 3پیمانه
- ادویهها شامل نمك، فلفل، دارچین، زردچوبه و زعفران: به میزان لازم
روش تهیه:
1 – برنج را در قابلمه بریزید تا آبكش شود، 2دقیقه قبل از باز شدن كامل برنج، رشتههای خرد شده را به آن اضافه كنید و بگذارید تا كامل رشتهها نرم شوند و برنج قد باز كند، برنج را آبكش كنید و به صورت دلخواه آن را دم بگذارید.
2 – برای روی غذا، گوشت چرخكرده را به همراه پیازداغ و ادویهها ورز دهید سپس به صورت گلولههای كوچك قد گردو درآورده و در روغن تفت دهید تا كاملا سرخ شوند، بعد از سرخ شدن آنها را كنار بگذارید.
3 – كشمش را حدود یك دقیقه درهمان روغن تفت دهید. هنگام سرو غذا مقداری از برنج را زعفرانی كرده و با گوشتهای گرد شده و كشمش تزیین كنید.
هنوز دیدگاهی وجود ندارد.
دیدگاهتان را بنویسید
بدون دیدگاه