مدت پخت: 10دقيقه

مواد لازم :

سيب‌زميني: 2 عدد

روغن زيتون: 3 قاشق غذاخوري

شير كم‌چرب: 3 قاشق غذاخوري

سير له‌شده: 3 حبه

نمك و فلفل: به ‌مقدار لازم

طرز تهيه :

ته بخار پز به اندازه 2 اينچ آب بريزيد؛  سير را له کنيد و بگذاريد 5 دقيقه بماند. 

 سيب زميني‌ها را به اندازه 2/1 اينچ همراه با پوست تکه کنيد و 10 دقيقه آنها را بخارپز کنيد.

 سيب زميني را با روغن زيتون،  سير و شير بکوبيد.

در آخر نمک و فلفل را به آن اضافه كنيد.

نوش جان!


بدون دیدگاه

هنوز دیدگاهی وجود ندارد.

فید دیدگاه‎ها بازتاب‎ها

دیدگاهتان را بنویسید