مدت پخت: 10دقيقه
مواد لازم :
سيبزميني: 2 عدد
روغن زيتون: 3 قاشق غذاخوري
شير كمچرب: 3 قاشق غذاخوري
سير لهشده: 3 حبه
نمك و فلفل: به مقدار لازم
طرز تهيه :
ته بخار پز به اندازه 2 اينچ آب بريزيد؛ سير را له کنيد و بگذاريد 5 دقيقه بماند.
سيب زمينيها را به اندازه 2/1 اينچ همراه با پوست تکه کنيد و 10 دقيقه آنها را بخارپز کنيد.
سيب زميني را با روغن زيتون، سير و شير بکوبيد.
در آخر نمک و فلفل را به آن اضافه كنيد.
نوش جان!
هنوز دیدگاهی وجود ندارد.
دیدگاهتان را بنویسید
بدون دیدگاه