برای شناختن عسل طبیعی باید به نکات زیر توجه کنید:
1-رنگ غیر شفاف
2- بوی نسبتا زیاد گلی که عسل از شهد آن گرفته شده.
3-چسبندگی و غلظت نسبتا زیاد به مقداری که به راحتی با قاشق برداشته نشود.
4-شیرینی عسل با شیرینی های مصنوعی مثل قند و شکر متفاوت است و مزه ی خاصی دارد که پس از خوردن گویی تلخی یا ترشی خاصی بر روی زبان و در دهان احساس می شود.
5-عسل کاملا طبیعی در هوای سرد و در یخچال شکرک می زند و پی از قرار گرفتن در هوای معمولی رفته رفته تبدیل به مایع نسبتا غلیظ خوشرنگ عسل تبدیل می شود.
6- اگد یک قاشق عسل را از ظرفی بردارید این مقدار عسل برداشته بسادگی از ظرف عسل جدا نمی شود و اصطلاحا کش می آید و اگر سریع بریده شده و به حالت قطره قطره درآمد مشخص می شود که عسل کاملا طبیعی نیست و مخلوطی از مواد قندی مصنوعی را در خود دارد.
هنوز دیدگاهی وجود ندارد.
دیدگاهتان را بنویسید
بدون دیدگاه