تحقیقات نشان داده است که اسید بیرنگ کپساسین موجود در فلفل در واقع سبب کاهش درجه حرارت بدن می شود که یکی از دلایل اصلی تمایل مردم مناطق آب و هوایی گرم به مصرف زیاد فلفل است.

این ماده سبب کاهش میزان کلسترول خون و کاهش شدت سیگنالهای درد در بدن می شود.همچنین خاصیت ضد اکسیدی و ضد باکتریایی دارد . کپساسین موجود در فلفل نه تنها درد آرتروز و آرتریت روماتیسمی می دهد بلکه به کاهش میزان ورم ناشی از این حالات وقتی که به عنوان پماد موضعی مورد استفاده قرار گیرد کمک می کند.


بدون دیدگاه

هنوز دیدگاهی وجود ندارد.

فید دیدگاه‎ها بازتاب‎ها

دیدگاهتان را بنویسید