مواد لازم
تخم مرغ 3عدد
پودر قند 75 گرم
روغن کنجد 75 گرم
آرد سفید 250 گرم
فندق 30 عدد
زنجبیل 2 قاشق مربا خوری
نمک نوک قاشق چای خوری
طرز تهیه:
سفیده و زرده تخم مرغ را جدا کنید .
زرده را با زنجبیل و پودر قند بزنید.
در ظرف دیگری سفیده را با نمک بزنید تا کاملا سفت شود
سپس دو مخلوط را با آرد الک شده و فندق بوسیله کاردک به آرامی در هم بیامیزید.
خمیر بدست آمده را با قیف مخصوص توی سینی فر که توی آن کاغذ چرب پهن کرده اید و کمی به آن آرد پاشیده اید بریزید.
دقت کنید خمیر ها را با فاصله بریزید تا به هم نچسبند و به مدت 20 دقیقه با حرارت 300 درجه فارنهایت در فر بگذارید تا کاملا پخته شوند.
هفته نامه سلامت
هنوز دیدگاهی وجود ندارد.
دیدگاهتان را بنویسید
بدون دیدگاه