فلفل دلمه‌ای خواص درمانی زیادی دارد و پزشكان مصرف اين ماده خوراكي با رنگ‌هاي تند زرد، قرمز و سبز را توصيه مي‌كنند.فلفل دلمه‌ای منبعی غنی از ویتامین A  و C است كه هر دو آنتی‌اكسیدانت‌‌هایی قوی به شمار مي آيند كه موجب كاهش  ابتلا به بیماری‌های قلبی می‌شود.همچنین فلفل دلمه‌ای، حاوی ویتامین B6 و  اسید فولیك است كه در رفع گرفتگی رگ‌ها ي بیماری قلبی و  دیابتی تاثیرگذار است.

 فیبر موجود در فلفل دلمه‌ای می‌تواند كلسترول را كه عامل دیگری برای ابتلا به حمله قلبی و سكته است، كاهش دهد.گفتني است در 100 گرم فلفل دلمه‌ای قرمز یا سبز به ترتیب 140 و 120 میلی گرم ویتامین C و مقدار قابل توجهي بتاکاروتين وجود دارد.همچنين ویتامین C موجود در فلفل دلمه ای  آن را به درماني براي سرماخوردگي تبديل كرده است.مصرف مرتب فلفل دلمه‌اي در رژيم غذايي، شدت و طول دوران سرماخوردگی را کاهش می‌دهد.


بدون دیدگاه

هنوز دیدگاهی وجود ندارد.

فید دیدگاه‎ها بازتاب‎ها

دیدگاهتان را بنویسید