مواد لازم :
سینه مرغ 2 عدد – پیاز سرخ شده 1 لیوان – تخم مرغ 5 عدد – زعفران به مقدار لازم – نمک و فلفل به مقدار لازم –جعفری خرد شده 2 قاشق غذاخوری
چگونگی تهیه : این کوکو بهتر است با سینه مرغ تهیه شود به اینصورت که سینه مرغ را پخته به وسیله آب ، کمی نمک و یک عدد پیاز طوری که بعد از پخته شدن آب نداشته باشد .
سینه را به تکه های ریز خرد کرده تخم مرغ ها را خوب زده ، نمک ، پیاز ، زعفران ، جعفری و فلفل را اضافه می کنیم سپس گوشت مرغ را اضافه کرده مایع آماده سرخ شدن است می توان یکجا سرخ کرد و می توان بصورت تکه ای سرخ کرد و در سینی چیده اطراف آن را با هویج پخته و سیب زمینی سرخ شده تزئین نمود
منبع:سراشپز
هنوز دیدگاهی وجود ندارد.
دیدگاهتان را بنویسید
بدون دیدگاه