مواد لازم :

سینه مرغ 2 عدد – پیاز سرخ شده 1 لیوان – تخم مرغ 5 عدد – زعفران به مقدار لازم – نمک و فلفل به مقدار لازم –جعفری خرد شده 2 قاشق غذاخوری

چگونگی تهیه : این کوکو بهتر است با سینه مرغ تهیه شود به اینصورت که سینه مرغ را پخته به وسیله آب ، کمی نمک و یک عدد پیاز طوری که بعد از پخته شدن آب نداشته باشد .

 سینه را به تکه های ریز خرد کرده تخم مرغ ها را خوب زده ، نمک ، پیاز ، زعفران ، جعفری و فلفل را اضافه می کنیم سپس گوشت مرغ را اضافه کرده مایع آماده سرخ شدن است می توان یکجا سرخ کرد و می توان بصورت تکه ای سرخ کرد و در سینی چیده اطراف آن را با هویج پخته و سیب زمینی سرخ شده تزئین نمود

 

منبع:سراشپز


بدون دیدگاه

هنوز دیدگاهی وجود ندارد.

فید دیدگاه‎ها بازتاب‎ها

دیدگاهتان را بنویسید