براي خنک نگه داشتن شربت ها در هنگام پذيرايي از مهمان ها،به جاي يخ از چند دانه انگور بي دانه منجمد استفاده نمائيد.
به اين ترتيب، هم شربت ها خوش رنگ تر مي شوند و هم بر خلاف آن يخ ها آب نمي شوند و در نتيجه شربت ها رقيق نمي شوند.
دیدگاهتان را بنویسید
براي خنک نگه داشتن شربت ها در هنگام پذيرايي از مهمان ها،به جاي يخ از چند دانه انگور بي دانه منجمد استفاده نمائيد.
به اين ترتيب، هم شربت ها خوش رنگ تر مي شوند و هم بر خلاف آن يخ ها آب نمي شوند و در نتيجه شربت ها رقيق نمي شوند.
دیدگاهتان را بنویسید
1 دیدگاه