کرفس متوسط یک عدد

گوشت گوساله خورشتی سیصد الی چهار صد گرم

نعنا و جعفری خرد شده 250 گرم

پیاز متوسط ۱ عدد

لیمو عمانی  2عدد

روغن،نمک،فلفل و زردچوبه باندازه کافی 

روش پخت:

پیاز را خرد کرده و با مقداری روغن تفت دهید تا بلوری شود.فلفل و زردچوبه را بیافزایید و کمی بیشتر تفت دهید.گوشت را اضافه کنید و تا کشیده شدن آبش تفت دهید.

سبزی ها و ساقه کرفس را هم با مقدار کمی روغن  تفت دهید،سپس گوشت و کرفس و سبزی ها را با آب یا آب گوشت کافی در ظرف مورد نظر بریزید و بگذارید با حرارت متوسط بپزند.

لیمو عمانی را  هم اضافه کنید.

اجازه دهید پخت تا زمان جا افتادن خورش ادامه پیدا کند.اگر دوست داشته باشید خورش لعابدارتر باشد یک عدد سیب زمینی پوست شده و سالم در خورش بیاندازیدوبعد از پختن خورش ان را بیرون بیاورید 

با پلو میل کنید.خورش کرفس بسیار خوش عطر و خوشمزه و مفید است.


بدون دیدگاه

هنوز دیدگاهی وجود ندارد.

فید دیدگاه‎ها بازتاب‎ها

دیدگاهتان را بنویسید