روش پخت سريع سيب زميني:

 براي اين كار ابتدا سيب زميني را سوراخ كنيد سپس داخل آب جوش آنها را بپزيد، سريعتر پخته مي شود.

 جلوگيري از وا رفتن كوفته:

براي اينكه كوفته هاي شما د رآب از هم نپاشد قدري آرد و تخم مرغ به آن بيفزائيد و حرارت آتش را زياد كنيد.

 اگر فلفل غذاي شما زياد شد:

اگر فلفل بيش از اندازه به غذايتان زده ايد و خيلي تند شده است چند دقيقه قبل از آنكه غذا را از روي حرارت برداريد آب يك عدد ليموترش تازه را در آن بريزيد وخوب هم بزنيد تندي غذا از بين خواهد رفت.

جلوگيري از ترك خوردن سيب زميني:

اگر مي خواهيد هنگام پختن سيب زميني شما ترك نخورد قبل از پختن قدري روغن روي سيب زميني بماليد.


بدون دیدگاه

هنوز دیدگاهی وجود ندارد.

فید دیدگاه‎ها بازتاب‎ها

دیدگاهتان را بنویسید