سوپ ذرت


مواد لازم : آب مرغ 1.5 لیتر – کنسرو ذرت 1 لیوان – هویج نگین شده 1.2 لیوان – نخود فرنگی 1.4 لیوان – کره – آرد سفید 2 قاشق غذا خوری – نمک و فلفل به مقدار لازم – جعفری ریز شده کمی

طرز تهیه:    کره را روی حررات آب کرده آرد را اضافه میکنیم و کمی تفت می دهیم – سپس 2 لیوان از آب مرغ را کم کم اضافه می کنیم و مرتب هم میزنیم تا سس غلیظ شود بعد الباقی آب مرغ ها را با هویج و نخودفرنگی جدا میگذاریم تا پخته شود و پس از پختن ذرت را به آن اضافه میکنیم چند جوش که زد سس آماده شده رابه آن اضافه میکنیم نمک و فلفل را اندازه کرده و درظرف سوپ خوری می کشیم و روی آن رابا جعفری خرد شده تزئین میکنیم.


وب سایت سر اشپز


بدون دیدگاه

هنوز دیدگاهی وجود ندارد.

فید دیدگاه‎ها بازتاب‎ها

دیدگاهتان را بنویسید