مواد لازم :
سینه مرغ=یک عدد
پیاز=یک عدد بزرگ
تخم مرغ =2 عدد
نمک و فلفل و زردچوبه =به میزان لازم
نان تست= به میزان دلخواه
کنجد=2 پیمانه
روغن مایع=برای سرخ کردن
طرز تهیه:
پیاز را خرد کرده و نمک و فلفل و زرد چوبه را به ان اضافه می کنیم و سینه مرغ را در ان ابپز می کنیم. پس از اینکه مرغها پخته و سرد شدند ، آنها را با دست ریش ریش می کنیم یا با قیچی آشپزی (بسیار ریز)خرد می کنیم . تخم مرغها را به مرغ اضافه کرده وخوب هم می زنیم .مخلوط نباید زیاد شل و یازیاد سفت باشد(تقریبا مثل ماست).اگر سفت بود می توان به آن تخم مرغ اضافه کرد . سپس پشت و روی نانهای تست را در این مخلوط فرو می بریم تا مخلوط کاملا به پشت و روی نان بچسبد و بعد آنرا به کنجد آغشته و در روغن سرخ می کنیم . این غذا یکنوع عصرانه بسیار لذیذ می باشد و به جهت داشتن کنجد بسیار مقوی است .


بدون دیدگاه

هنوز دیدگاهی وجود ندارد.

فید دیدگاه‎ها بازتاب‎ها

دیدگاهتان را بنویسید