مواد لازم:

زیتون بی هسته……………………….نیم کیلو

مغز گردو ساییده……………………..250 تا 300 گرم

سیر…………………………………..3 حبه

رب انار………………………………1 قاشق غذا خوری

رب آلوچه…………………………….1 قاشق غذا خوری

آب انار……………………………….2 قاشق غذا خوری

آبغوره………………………………..2 قاشق غذا خوری

چوچاق خرد شده (سبزی معطر)…….1 قاشق غذا خوری

نعنا و پونه خشک…………………….از هر کدام  یک قاشق چایخوری

جعفری خرد شده……………………..1 قاشق غذاخوری

نمک سبز…………………………….یک دوم قاشق چایخوری

گلپر…………………………………..یک قاشق چایخوری

  

طرز تهیه:

زیتون رو بشورید و تو یه آبکش بریزید تا آب اضافه بریزه و بعد زیتون آ رو تو یه ظرف گود بریزین و3 حبه سیری که داشتین توش رنده کنین حالا مغز گردو، رب انار، رب آلوچه، آبغوره و آب انار رو بهش اضافه و خوب هم بزنین تا مواد با هم مخلوط شن.

 

مقدار رب ها و آب انار و آبغوره رو بسته به ذائقه تون میتونین تغییر بدین و اگه همشو نداشتین حد اقل از یکیشون استفاده کنین.

خوب حالا میرسیم به سبزی های معطر مثل چوچاق که یه سبزی محلیه و اگه نداشتین میتونین مثل من از جعفری خرد شده ، نعنا و پونه خشک یا تازه فرقی نمی کنه و کمی نمک سبز استفاده کنین البته اگه نمک سبز هم نداشتین اشکالی نداره.

خوب بعد از اینکه این سبزی ها رو به زیتون اضافه کردین یه مقدار گلپر بزنین و خوب خوب مواد رو مخلوط کنین و یه چند ساعتی تو یخچال بذارین.

بهتون توصیه میکنم که زیتون پرورده رو حد اقل یکی دو روز زودترآماده کنین چون اینطوری  زیتون کاملا طعم مواد رو به خودش میگیره و خوشمزه تر میشه.

 

 


بدون دیدگاه

هنوز دیدگاهی وجود ندارد.

فید دیدگاه‎ها بازتاب‎ها

دیدگاهتان را بنویسید