مواد لازم:
مرغ=8 قطعه
فلفل دلمه=1 عدد
پیاز=1 عدد بزرگ
گوجه فرنگی=5 عدد متوسط
سس گوجه فرنگی=2 قاشق غذاخوری
جعفری ریز شده=1 لیوان
سیر=3 حبه
زعفران=کمی
پودر زنجبیل=1 قاشق چایخوری
نمک،زردچوبه،دارچین،فلفل سیاه،پودر لیمو عمانی=به مقدار لازم
زیتون=برای تزئین
طرز تهیه:
1. قطعات مرغ را در ظرفی ریخته تمام سطح آن را به ادویه آغشته کنید سپس طرف مرغ را به مدت 2 ساعت در یخچا ل بگذارید تا ادویه خوب جذب مرغ شود.
2. قطعات مرغ را در کمی روغن سرخ کنید.
3. پیاز را به صورت حلقه ای ببرید و در کمی روغن آن را سرخ کنید سپس فلفل دلمه خلال شده+گوجه فرنگی حلقه شده+جعفری ریز شده+سیر+کمی زعفران حل شده در آب+سس گوجه فرنگی را به آن اضافه کرده بگذارید کمی در روغن تفت داده شوند.

 

4. مرغ سرخ شده را در ظرف پیرکسی ریخته،مواد بدست امده را روی آن بریزید.
5. ظرف مرغ را به مدت 40 دقیقه با حرارت 200 درجه سانتیگراد در فر بگذارید یا تا وقتیکه قطعات مرغ خوب برشته شود.
6. روی آن را با زیتون تزئین کنید.

خوانده شده : 17297 بار


1 دیدگاه

By ندا on ژوئن 22, 2010

شما هم وبلاگ خوبی دارید و ممنون که به من سر زدید . اگه مایل به تبادل لینک هستید به من اطلاع دهید . ( از هر هنری سخنی )

فید دیدگاه‎ها بازتاب‎ها

دیدگاهتان را بنویسید