نام غذا: لقمههاي لذيذ
مواد مورد نياز:
|
براي 2 نفر |
|
|
|
ميگو |
|
8 عدد (معادل 120 گرم) |
|
آبليموترش |
|
1 قاشق سوپخوري (معادل 14 ميليليتر) |
|
زعفران (حل شده درآبجوش) |
|
1 قاشق چايخوري (معادل 7 ميليليتر) |
|
نمک و فلفل |
|
به مقدار لازم |
|
سس خردل |
|
3 قاشق سوپخوري (معادل 30 گرم) |
|
روغن مايع |
|
مقداري |
|
هويج (خرد شده) |
|
2 عدد (معادل 140 گرم) |
|
فلفل دلمهاي (سبز،زرد،قرمز خردشده) |
|
2/1 از هرکدام (جمعا” معادل 150 گرم) |
|
خيارشور (خردشده) |
|
4 عدد (معادل 120 گرم) |
|
نان لواش (برش گرد زده) |
|
8 برش |
کالري غذا:
خواص:
نحوه تهيه:
ميگو را پاک کرده بشوييد. براي تهيهي سس ، در ظرفي آب ليموترش ، زعفران ، نمک ، فلفل و نيمي از سس خردل را مخلوط کنيد و ميگو را به آن اضافه کرده تا کاملا” به سس آغشته و مزهدار شود. سپس ميگو را خرد کنيد در ماهيتابهاي مقداري روغن بريزيد. به ترتيب ميگو ، هويج ، فلفل دلمهاي ، خيارشور را تفت دهيد. نمک و فلفل زده از روي حرارت برداريد. روي هر برش نان مقداري سس خردل بماليد مواد تفت داده شده را روي آن بريزيد و به صورت قيف بپيچيد. در ظرف چيده با مقداري فلفل و زيتون تزئين و سرو کنيد.
نکته:
براي چسبندگي بهتر لقمهها ميتوانيد دو لبهي نان را مقداري سس خردل بماليد.
پيشنهاد:
ميتوانيد لقمهها را در مقداري روغن سرخ کنيد. |
1 دیدگاه