نام غذا: لقمه‌هاي لذيذ
مواد مورد نياز:

براي 2 نفر    
ميگو   8 عدد (معادل 120 گرم)
آب‌ليموترش   1 قاشق سوپخوري (معادل 14 ميلي‌ليتر)
زعفران (حل شده درآب‌جوش)   1 قاشق چايخوري (معادل 7 ميلي‌ليتر)
نمک و فلفل   به مقدار لازم
سس خردل   3 قاشق سوپخوري (معادل 30 گرم)
روغن مايع   مقداري
هويج (خرد شده)   2 عدد (معادل 140 گرم)
فلفل دلمه‌اي (سبز،زرد،قرمز خردشده)   2/1 از هرکدام (جمعا” معادل 150 گرم)
خيارشور (خرد‌شده)   4 عدد (معادل 120 گرم)
نان لواش (برش گرد زده)   8 برش


کالري غذا:
خواص:

نحوه تهيه:
  ميگو را پاک کرده بشوييد. براي تهيه‌ي سس ، در ظرفي آب ليموترش ، زعفران ، نمک ، فلفل و نيمي از سس خردل را مخلوط کنيد و ميگو را به آن اضافه کرده تا کاملا” به سس آغشته و مزه‌دار شود. سپس ميگو را خرد کنيد در ماهي‌تابه‌اي مقداري روغن بريزيد. به ترتيب ميگو ، هويج ، فلفل دلمه‌اي ، خيارشور را تفت دهيد. نمک و فلفل زده از روي حرارت برداريد. روي هر برش نان مقداري سس خردل بماليد مواد تفت داده شده را روي آن بريزيد و به صورت قيف بپيچيد. در ظرف چيده با مقداري فلفل و زيتون تزئين و سرو کنيد.

نکته:
براي چسبندگي بهتر لقمه‌ها مي‌توانيد دو لبه‌ي نان را مقداري سس خردل بماليد.

پيشنهاد:
مي‌توانيد لقمه‌ها را در مقداري روغن سرخ کنيد.


1 دیدگاه

By بیتا راد on جولای 5, 2010

با ذوق اومدم مطلب رو بخونم میگو رو دیدم حالم بد شد!!!! لذیذ؟! میگو!؟

فید دیدگاه‎ها بازتاب‎ها

دیدگاهتان را بنویسید