.:: برای از بین بردن طعم و بوی سوختگی برنج یک تکه نان سفید تازه روی برنج قرار داده، در ظرف را بگذارید پس از چند دقیقه بوی نامطبوع از بین می رود.
.:: اگر گوشت سوخت، ابتدا حولهی تمیزی را در آب گرم خیس کنید وآب آن را بچلانید. سپس گوشت را با آن بپوشانید و بگذارید مدت 5 دقیقه بماند، سپس پوستهی سوخنه شده را بایک چاقو بتراشید.
.:: اگر غذای شما سوخت قابلمه یا ماهی تابه را فورا از روی آتش بردارید و به مدت 15 دقیقه آنرا در آب سرد قرار دهید تا عمل پختن متوقف شود، سپس با یک قاشق چوبی قسمتهای نسوختهی آن را براداشته، به ظرف دیگری منتقل کنید. قسمتهای سوخته یا تکههایی را که آثار سوختگی روی آن است به ظرف جدید منتقل نکنید.
By بهار on آوریل 14, 2014
خیلی به دردم خورد ممنووووووووووووون
دیدگاهتان را بنویسید
1 دیدگاه