مواد لازم(برای ۳ تا ۴ نفر):

گوجه فرنگی درشت پوست کنده ۳ عدد

سیر ۲ تا ۳ حبه

پیاز کوچک ۱ عدد

لپه یک چهارم لیوان

برنج نصف لیوان

سبزی آش نصف لیوان

آبغوره یک سوم لیوان

نمک،فلفل،زردچوبه

عصاره مرغ یا گوشت ۱ عدد

روش پخت:

لپه را از یکی دو ساعت قبل بخیسانید.گوجه فرنگی،پیاز و سیر و عصاره را در قطعه قطعه کنید و در مخلوط کن بریزید و پوره کنید.ابتدا لپه را به مدت ده دقیقه با مقدار کافی آب بپزید،سپس برنج و پوره گوجه فرنگی و نمک و ادویه جات را اضافه کنید و نیم ساعت با حرارت ملایم و قابلمه ای با در نیمه باز بپزید.

بعد سبزی و آبغوره را بیافزایید و اجازه بدهید تا آش جا بیفتد و رنگ و لعاب مناسب پیدا کند.

میتوانید بجای آب از آب مرغ یا آب گوشت استفاده کرده و عصاره را حذف کنید،با وجود اینکه این آش بخودی خود خوشرنگ است اما اگر دوست دارید کاملا قرمز شود کمی هم رب اضافه کنید.


بدون دیدگاه

هنوز دیدگاهی وجود ندارد.

فید دیدگاه‎ها بازتاب‎ها

دیدگاهتان را بنویسید