د لازم برای 6 نفر

سینه مرغ: نیم كیلو

پیاز: یك عدد كوچك

پنیر پیتزا: 100 گرم

پفك نمكی پودر شده: نصف پیمانه

پودر سیر: یك قاشق غذاخوری

پودر نان: دو قاشق‌ سوپخوری

رنگ نارنجی خوراكی: نصف قاشق چایخوری

عصاره مرغ: یك عدد

آشپزی »ناگت مرغ taknaz.ir

طرز تهیه:

ابتدا سینه مرغ خام را با پیاز، پنیر، پودر سیر و مرغ در مخلوط‌كن له كنید تا به صورت خمیر چسبناكی درآید،

در ظرف دیگری پودر پفك نمكی، پودر نان و رنگ نارنجی خوراكی‌ را مخلوط كنید

.سپس از خمیر مرغ تهیه شده به اندازه یك گردو بردارید و با مرطوب كردن دست به آن فرم بدهید كه البته به شكل لوله‌ای در اندازه كوچك باشد

سپس این خمیر كه حالا نامش ناگت است را در مخلوط پودر نان و پفك نمكی بغلتانید و در روغن داغ سرخ كنید.

به دلیل آنكه پودر مخصوص ناگت دردسترس نیست، در این دستور از مخلوط پفك‌نمكی و رنگ نارنجی استفاده می‌شود تا به رنگ و مزه واقعی پودر ناگت نزدیك باشد.


بدون دیدگاه

هنوز دیدگاهی وجود ندارد.

فید دیدگاه‎ها بازتاب‎ها

دیدگاهتان را بنویسید