مواد لازم:
۳۸۰ گرم باقلای خشک
۳۸۰ گرم نخود
۲ حبه درشت سیر کوبیده
یک عدد درشت پیاز(ریز خرد شده)
۴ عدد بزرگ پیازچه( ریز خرد شده)
یک عدد( ریز خرد شود) فلفل سبز قلمی تند
۳ قاشق غذاخوری ارد
یک فنجان جعفری خرد شده
یک قاشق مرباخوری پودر تخم گشنیز یا یک فنجان گشنیز تازه
۵/۱ قاشق مرباخوری پودر زیره سبز
به اندازه لازم نمک و فلفل
به اندازه لازم روغن کنجدبرای سرخ کردن فلافل
یک عدد تخم مرغ
طرز تهیه:
باقلا و نخود را از قبل خیس می کنیم. باقلا و نخودهای خیس خورده را پوست می کنیم و با گوشت کوب یا خردکن برقی به طور کامل خرد می کنیم. سپس سیر، پیاز، پیازچه و بقیه مواد را اضافه کرده و دوباره له می کنیم تا نرم شود و می گذاریم یک ساعت بماند.
در آخر گلوله هایی به اندازه گردو از مخلوط این مواد برمی داریم و به صورت شامی های گردی در می آوریم. آن گاه در یک سینی می چینیم و می گذاریم یک ربع دیگر بماند. سپس در روغن فراوان سرخ می کنیم تا طلایی شود.
توجه:
– باقلا و نخود از شب قبل خیس شود.
– در تهیه این غذا می توان فقط از نخود استفاده کرد که در این صورت مقدار نخود دو برابر می شود.
————-
باقلانیزمانندنخودسرشارازکلسیم است که مغزاستخوان رابفرموده امام رضا پرمی کند وخون تازه می رویاند اما سردوتراست برخلاف نخودکه گرم وخشک است البته افرادطبع گرم اگرازباقلا استفاده کنندبهتراست .
منبع وبلاگ زیتون
هنوز دیدگاهی وجود ندارد.
دیدگاهتان را بنویسید
بدون دیدگاه