فلافل

 مواد لازم:

۳۸۰ گرم باقلای خشک

۳۸۰ گرم نخود

۲ حبه درشت سیر کوبیده

یک عدد درشت پیاز(ریز خرد شده)

۴ عدد بزرگ پیازچه( ریز خرد شده)

یک عدد( ریز خرد شود) فلفل سبز قلمی تند

۳ قاشق غذاخوری ارد

یک فنجان جعفری خرد شده

یک قاشق مرباخوری پودر تخم گشنیز یا یک فنجان گشنیز تازه

۵/۱ قاشق مرباخوری پودر زیره سبز

به اندازه لازم نمک و فلفل

به اندازه لازم روغن کنجدبرای سرخ کردن فلافل

یک عدد تخم مرغ

طرز تهیه:

باقلا و نخود را از قبل خیس می کنیم. باقلا و نخودهای خیس خورده را پوست می کنیم و با گوشت کوب یا خردکن برقی به طور کامل خرد می کنیم. سپس سیر، پیاز، پیازچه و بقیه مواد را اضافه کرده و دوباره له می کنیم تا نرم شود و می گذاریم یک ساعت بماند.

در آخر گلوله هایی به اندازه گردو از مخلوط این مواد برمی داریم و به صورت شامی های گردی در می آوریم. آن گاه در یک سینی می چینیم و می گذاریم یک ربع دیگر بماند. سپس در روغن فراوان سرخ می کنیم تا طلایی شود.

توجه:

– باقلا و نخود از شب قبل خیس شود.

– در تهیه این غذا می توان فقط از نخود استفاده کرد که در این صورت مقدار نخود دو برابر می شود. 

————- 

باقلانیزمانندنخودسرشارازکلسیم است که مغزاستخوان رابفرموده امام رضا پرمی کند وخون تازه می رویاند اما سردوتراست برخلاف نخودکه گرم وخشک است البته افرادطبع گرم اگرازباقلا استفاده کنندبهتراست  .

منبع وبلاگ زیتون


بدون دیدگاه

هنوز دیدگاهی وجود ندارد.

فید دیدگاه‎ها بازتاب‎ها

دیدگاهتان را بنویسید