نان پنجره ای 

مواد لازم:

تخم مرغ کامل      ۳عدد

پودر نشاسته       ۲/۱پیمانه

آرد                       ۱پیمانه

شیرسرد یا ماست   ۱پیمانه

وانیل                   مقداری

پودر قندبرای تزیین   مقداری

روغن برای سرخ کردن  به مقدار لازم

طرزتهیه:

ابتدا نشاسته وشیر را با هم مخلوط میکنیم بعد از اینکه نشاسته با شیر مخلوط شدند آرد را کم کم اضافه وبعد دانه دانه تخم مرغها را اضافه وکمی هم میزنیم در این موقع مقداری از وانیل را در مخلوطمان ریخته (برای گرفتن بوی تخم مرغ )وبعد از کمی هم زدن وانیل تخم مرغ دوم وسوم راهم اضافه وخیلی خوب با هم مخلوط میکنیم سپس مخلوط آماده شده را از صافی رد میکنیم تا اگر گلوله هایی در خمیر است از بین برود.بعد قالب را در روغن گذاشته تا داغ شود البته خیلی داغ نشود چون اگر قالب را زیاد داغ کنیم وقتی که در مایه میزنیم خمیر را به خود نمی گیرد وخمیر پخته می شود وخیلی زود از قالب جدا می شود.بعد قالب را در مایه آماده شده فرو میکنیم تا لبه قالب وچند لحظه ای را در خمیر نگه داشته تا خمیر به قالب بچسبد وبعد قالب را در روغن فرو کرده وقالب را به طرفین وبالا حرکت میدهیم تا خمیر از قالب جدا شود.بعد از اینکه رنگش کمی طلایی شد از روغن در آورده روی دستمال آشپزخانه گذاشته تا روغن اضافی اش گرفته شود.سپس در مقداری پودر قند میغلتانیم ودر ظرف مورد نظر می چینیم.

نکته:۱-در حین کار مایه را هم میزنیم چون در این شیرینی نشاسته هست ونشاسته در ته ظرف ته نشین میشود.*

۲-بهتر است در این شیرینی از شیر استفاده کنیم چون این شیرینی را تردتر میکند ولی در ماست این حالت را ندارد وشیرینی ما نرم میشود.*

۳-در صورت تمایل از ۲قاشق سوپخوری گلاب استفاده کنید.*

۴-برای اینکه شیرینی شما خوش عطروطعم شود در پودر قند مقداری پودرهل بریزید.*


بدون دیدگاه

هنوز دیدگاهی وجود ندارد.

فید دیدگاه‎ها بازتاب‎ها

دیدگاهتان را بنویسید