براي سبز كردن گندم

دو هفته  مانده به عيد، يك ليوان گندم درون ظرفی ريخته و به اندازه 2 تا 3 بند انگشت روي آن  آب مي‌ريزيم و تا 2 روز صبر مي‌كنيم و طي اين مدت چندین بار آب آن را عوض مي‌كنيم.

• وقتي گندم‌ها شروع به جوانه زدن كردند، آب ظرف را خالي كرده و گندم‌ها را درون يك دستمال نخي مي‌ريزيم.

• سعي كنيد دستمال هميشه مرطوب بماند.

• وقتي گندم‌ها شروع به ريشه زدن كردند آن‌ها را به آرامي از درون دستمال خارج مي‌كنيم.

• در ته ظرف مورد نظر، لايه‌اي از پنبه  یا پارچه نخی را پهن كرده و گندم ريشه زده را درون آن ريخته و پخش مي‌كنيم.

• روي گندم‌ها را پارچه‌اي نخي انداخته و هر روز روي آن‌ها كمي آب اسپري مي‌كنيم  تا ساقه پيدا كند.

• وقتي ساقه نقره‌اي رنگ شد پارچه را از روي آن برداشته وظرف را در زير نور و جاي خنك قرار داده، هر روز مقدار كمي آب در حدي كه مرطوب بماند روي آن‌ها اسپري مي‌كنيم.

براي سبز كردن كوزه:

• روي يك كوزه يا سفال يك عدد جوراب زنانه مي‌كشيم.
• براي اينكه تخم شاهي لعاب بياندازد چند دقيقه آن را درون آب مي‌ريزيم،سپس با انگشت يا دم قاشق تخم شاهي را از سمت پايين به بالا روي جوراب كشيد ه و آن را درون يك سيني قرار داده و داخل آن آب مي‌ريزيم  جوراب را همیشه مرطوب نگه دارید.پس از سه روز تخم‌شاهي‌ها جوانه مي‌زنند و ريشه مي‌بندند و طي يك هفته سبز مي‌شوند.
• مراقب باشيد درون كوزه هميشه پر آب باشد و ظرف زير آن هم هر روز خالي شود.


بدون دیدگاه

هنوز دیدگاهی وجود ندارد.

فید دیدگاه‎ها بازتاب‎ها

دیدگاهتان را بنویسید