توت فرنگی تازه و بدون لک=کیلو
شکر=۵/۱کیلو
آبلیمو=۲ قاشق سوپخوری
دم توت فرنگی ها را گرفته و آنها را بشویید.
در ظرف نسبتاً بزرگی شکر بریزید و توت فرنگی ها را طوری در ظرف بریزید که در لابه لای آنها شکر قرار گیرد.
 ظرف را برای یک شب در یخچال یا جای خنک دیگری بگذارید تا توت فرنگی ها آب بیندازد.
بعد ظرف را روی حرارت ملایم اجاق قرار دهید تا مربا بجوشد. مربای توت فرنگی احتیاج به پخت زیادی ندارد.
بعد از جوش آمدن ۲۰-۱۵ دقیقه کافی است. کف مربا را یکی دوبار با کفگیر بردارید . شربت آن را امتحان کرده و آبلیمو را اضافه کنید.
 بعد از قوام آمدن شربت ظرف را از روی حرارت بردارید .
پس از خنک شدن مربا آن را در شیشه بریزید و در یخچال نگهدارید. 

بدون دیدگاه

هنوز دیدگاهی وجود ندارد.

فید دیدگاه‎ها بازتاب‎ها

دیدگاهتان را بنویسید