- نیم کیلو رطب
- ۲ پیمانه آرد
- نیم پیمانه پودر شکر
- ۱۰۰ گرم گردو
- ۲۵۰ تا ۳۰۰ گرم کره
- یک پیمانه روغن
- به میزان لازم دارچین ساییده
طرز تهیه رنگینک
هسته و کلاهک رطب را جدا میکنند و به جای آن یک تکه مغز گردو میگذارند. دانههای خرما را در بشقاب کنار هم میگذارند به طوری که جای کلاهک آن رو به بالا باشد.
تمام بشقاب را به این صورت میچینند و حاشیه بشقاب را برای سرریز آرد و روغن باز میگذارند.
آرد و روغن را در تابه روی آتش ملایم با کاردک چوبی هم میزنند تا آرد به رنگ قهوهای روشن درآید.
سپس کره را اضافه میکنند و هم میزنند و برمیدارند.
آرد و روغن داغ را روی خرما میریزند و روی آن را صاف میکنند تا روی خرما را بپوشاند. سپس پودر شکر را روی آن میپاشند.
روی رنگینک پودر دارچین میریزند و پس از خنک شدن در یخچال نگهداری میکنند.
هنوز دیدگاهی وجود ندارد.
دیدگاهتان را بنویسید
بدون دیدگاه