دال عدس یکی از انواع مختلف خورشهای خوزستانی است  که خواهان زیادی در میان مردم خوزستان دارد.و مواد اصلی آن عدس قرمز و سیب زمینی و ادویه میباشد.

مواد لازم:

عدس قرمز 2پیمانه

پیاز متوسط  1عدد

سیر رنده شده 4-5 حبه

رب گوجه  2-3 قاشق غذا خوری

سیب زمینی متوسط  2عدد

پودر لیمو عمانی  1 قاشق مربا خوری

ادویه خورشتی  به مقدار کافی

فلفل قرمز  نصف قاشق چای خوری

روغن  به مقدار کافی

 

طرز تهیه :

ابتدا پیاز را با روغن سرخ كنید. پیاز که طلایی شد، سیر را اضافه كنید و كمی تفت دهید. سپس رب گوجه فرنگی، فلفل، ادویه، لیمو عمانی، سیب زمینی و عدس را با هم به آن اضافه كنید. حرارت شعله را كاملا ملایم كنید تا با بخار بپزد.

 هر از چند گاهی همه مواد را زیر و رو كنید تا به ته ظرف نچسبد، زیرا عدس قرمز فورا می چسبد. بعد از اینكه غذا آب انداخت، نمک و آب را به میزان لازم اضافه کنید و اجازه دهید مواد كاملا بپزد. 

وقتی غذا جا افتاد، زیر آن را خاموش كنید و با گوشت كوب، دال عدس را کاملا بكوبید. این غذا را می توانید با چلو  و یا نان سرو کنید  . نوش جان

 


بدون دیدگاه

هنوز دیدگاهی وجود ندارد.

فید دیدگاه‎ها بازتاب‎ها

دیدگاهتان را بنویسید