دال عدس یکی از انواع مختلف خورشهای خوزستانی است که خواهان زیادی در میان مردم خوزستان دارد.و مواد اصلی آن عدس قرمز و سیب زمینی و ادویه میباشد.
مواد لازم:
عدس قرمز 2پیمانه
پیاز متوسط 1عدد
سیر رنده شده 4-5 حبه
رب گوجه 2-3 قاشق غذا خوری
سیب زمینی متوسط 2عدد
پودر لیمو عمانی 1 قاشق مربا خوری
ادویه خورشتی به مقدار کافی
فلفل قرمز نصف قاشق چای خوری
روغن به مقدار کافی
طرز تهیه :
ابتدا پیاز را با روغن سرخ كنید. پیاز که طلایی شد، سیر را اضافه كنید و كمی تفت دهید. سپس رب گوجه فرنگی، فلفل، ادویه، لیمو عمانی، سیب زمینی و عدس را با هم به آن اضافه كنید. حرارت شعله را كاملا ملایم كنید تا با بخار بپزد.
هر از چند گاهی همه مواد را زیر و رو كنید تا به ته ظرف نچسبد، زیرا عدس قرمز فورا می چسبد. بعد از اینكه غذا آب انداخت، نمک و آب را به میزان لازم اضافه کنید و اجازه دهید مواد كاملا بپزد.
وقتی غذا جا افتاد، زیر آن را خاموش كنید و با گوشت كوب، دال عدس را کاملا بكوبید. این غذا را می توانید با چلو و یا نان سرو کنید . نوش جان
هنوز دیدگاهی وجود ندارد.
دیدگاهتان را بنویسید
بدون دیدگاه