sesami_chicken

مواد لازم:

گوشت مرغ بی استخوان :              250 گرم

سیب زمینی :                               1 عدد

پونه تازه:                                   100گرم

گوجه‌فرنگی:                               2 عدد متوسط

پیاز :                                         1عدد متوسط

قارچ:                                       50 گرم

آب نارنج:                                  به مقدار کافی

نمک وفلفل:                               به میزان دلخواه

طرز تهیه:    

مرغ را خرد کرده وپیاز خرد شده ونمک وفلفل را نیز به آن اضافه کنید ویک کمی تفت دهید گوجه فرنگی را نگینی خرد کرده وبه مواد اضافه می‌کنیم حرات را کمی بالا برده تا آب گوجه فرنگی کشیده شود بعد پونه خرد شده را با مقداری آب نارنج به مواد بالا اضافه کنید 6-5 دقیقه بعد از اضافه کردن پونه یک لیوان آب جوش به غذا اضافه کنید و مواد را هم بزنید حرارت را بلا برده تا آب بجوشد بعد حرارت را متوسط کرده ودرب ماهی تابه را بگذارید قارچ را همراه با مقداری آبلیمو با حرارت بلا تفت دهید و در مرحله آخر به خوراک اضافه کنید .


بدون دیدگاه

هنوز دیدگاهی وجود ندارد.

فید دیدگاه‎ها بازتاب‎ها

دیدگاهتان را بنویسید