گوشت دنده

750 گرم

برنج

1 کیلو

شوید

نیم کیلو

باقلاسبز

0/5 کیلو

پیاز

2 عدد

زعفران

به مقدار کافی

ادویه

به مقدار کافی

نمک

به مقدار کافی

دارچین

به مقدار کافی

طرز تهیه :

برنج را خیس کنید . گوشت را با پیاز و زعفران و ادویه و نمک بگذارید بپزد .

باقلا را در صورت درشت بودن به صورت خلال و در صورت ریز بودن به صورت لپه در آورید . شوید را خرد کنید . برنج را بپزید و آبکش کنید .

 ( برای باقلا پلو بهتر است برنج را کمی زودتر آبکش کنید ) ته قابلمه روغن بریزید و لایه لایه برنج ، باقلا و شوید بریزید .

رویش آب روغن بدهید . موقع کشیدن گوشت ها را لا به لای باقلا بگذارید و روی آن را زعفران بدهید .


بدون دیدگاه

هنوز دیدگاهی وجود ندارد.

فید دیدگاه‎ها بازتاب‎ها

دیدگاهتان را بنویسید