مواد لازم

 

 

تخم مرغ                            7 عدد

 

شکر                           1 پیمانه

 

روغن                         یک پیمانه

 

 

پودر کاکائو               3قاشق غذاخوری

وانیل                      1 قاشق مرباخوری

آب لیمو                   1 قاشق مرباخوری

شیر مایع                 1 پیمانه

آرد سفید                 1 پیمانه

پکینگ پودر             1قاشق غذاخوری

طرز تهیه:
1. تخم مرغ و روغن و شکر و کاکائو را به مدت 10-8 دقیقه با همزن برقی خوب با

هم مخلوط می کنیم.

 

2. وانیل و آبلیمو را به مواد اضافه می کنیم و کمی هم می زنیم.

3. 2/3 از مواد را بر می داریم و شیر و آرد و پکینگ پودر را به آن اضافه می کنیم

و با یک قاشق بزرگ خوب هم می زنیم تا مواد کاملا مخلوط شود


4. ظرف کیک را چرب می کنیم و کمی روی آن آرد می پاشیم.

5. مواد را داخل ظرف می ریزیم و به مدت 1 ساعت با درجه حرارت 160 درجه

سانتیگراد در فر می گذاریم.

6. ظرف کیک را از فر خارج می کنیم و 1/3 باقیمانده مواد را روی آن می ریزیم تا

تمام سطح کیک را بپوشاند. ظرف را به مدت 5 دقیقه در فر می گذاریم.

7. ظرف را از فر خارج می کنیم و در یخچال می گذاریم تا خنک شود .

 


بدون دیدگاه

هنوز دیدگاهی وجود ندارد.

فید دیدگاه‎ها بازتاب‎ها

دیدگاهتان را بنویسید