مواد لازم
تخم مرغ 7 عدد
شکر 1 پیمانه
روغن یک پیمانه
پودر کاکائو 3قاشق غذاخوری
وانیل 1 قاشق مرباخوری
آب لیمو 1 قاشق مرباخوری
شیر مایع 1 پیمانه
آرد سفید 1 پیمانه
پکینگ پودر 1قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
1. تخم مرغ و روغن و شکر و کاکائو را به مدت 10-8 دقیقه با همزن برقی خوب با
هم مخلوط می کنیم.
2. وانیل و آبلیمو را به مواد اضافه می کنیم و کمی هم می زنیم.
3. 2/3 از مواد را بر می داریم و شیر و آرد و پکینگ پودر را به آن اضافه می کنیم
و با یک قاشق بزرگ خوب هم می زنیم تا مواد کاملا مخلوط شود
4. ظرف کیک را چرب می کنیم و کمی روی آن آرد می پاشیم.
5. مواد را داخل ظرف می ریزیم و به مدت 1 ساعت با درجه حرارت 160 درجه
سانتیگراد در فر می گذاریم.
6. ظرف کیک را از فر خارج می کنیم و 1/3 باقیمانده مواد را روی آن می ریزیم تا
تمام سطح کیک را بپوشاند. ظرف را به مدت 5 دقیقه در فر می گذاریم.
7. ظرف را از فر خارج می کنیم و در یخچال می گذاریم تا خنک شود .
هنوز دیدگاهی وجود ندارد.
دیدگاهتان را بنویسید
بدون دیدگاه