• تخم مرغ 1 عدد
    • گوجه فرنگي 2 الي 3 عدد
    • نخود فرنگي نيم پيمانه
    • نمك به قدر كافي
    • پودر فلفل سياه به ميزان لازم
    • روغن حيواني يا كره 1 قاشق چاي خوري
    • رب گوجه فرنگي به ميزان لازم
    • جعفري خرد شده قدري

     

    پوست و دانه گوجه فرنگي را جدا كنيد و قسمت گوشتي گوجه فرنگي را به قطعات ريز خرد كنيد و روي حرارت گذاشته ورب گوجه فرنگي و نمك را هم اضافه كنيد تا زمانيكه آب آن تبخير شود بعد نخود فرنگي پخته شده را اضافه كنيد و حرارت را خاموش كنيد .
  • تخم مرغ را با چنگال بزنيد ودر ماهيتابه نچسب روغن يا كره بريزيد وروي حرارت ملايم بگذاريد و قبل از اينكه روغن داغ شود با چرخش ماهيتابه به طرفين سعي كنيد كف ماهيتابه كاملاً به روغن آغشته شودسپس تخم مرغي را كه با چنگال زده شده بود را در ماهيتابه بريزيد و باز هم ماهيتابه رابه طرفين چرخش دهيد تا تخم مرغ سطح بيشتري از كف ماهيتابه را اشغال كند و كاملاً در كف ماهيتابه پهن شود و دقت داشته باشيد كه حرارت همچنان كم باشد وقتي پخته شد حرارت را خاموش و با تكان دادن ماهيتابه تخم مرغ پخته شده را به ظرف مورد نظر منتقل كنيد و مخلوط نخود فرنگي و گوجه فرنگي را وسط آن ريخته و از با كفگير لبه آنرا تا كنيدو كمي جعفري خرد شده روي آن بريزيد.
  •  
  • منبع :www.afarang.com

 


بدون دیدگاه

هنوز دیدگاهی وجود ندارد.

فید دیدگاه‎ها بازتاب‎ها

دیدگاهتان را بنویسید