اسفناج 200 گرم

تره‌فرنگی 2 شاخه

قارچ 100 گرم

سیر تازه 3 حبه

پیاز یك عدد كوچك

مغز گردو 50 گرم

زرشك خشك 2 قاشق غذاخوری

نمك و زرد چوبه به میزان لازم

تخم‌مرغ 2 عدد

روغن زیتون 2 تا 3 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:

اسفناج را پس از پاك كردن و شستن، با آسیاب سبزی خرد کن خوب خرد کنید و بگذارید با حدود یك ‌سوم پیمانه آب و با شعله كم حدود 15 دقیقه بپزد تا آب آن كشیده شود. سپس آن را كنار بگذارید تا سرد شود.

قارچ‌ها را ورقه ورقه كنید. تره‌فرنگی , پیاز و سیر را نیز در  ریز كرده

اسفناج سرد‌شده را  به همراه نمك و زردچوبه به مخلوط اضافه كنید.

تخم‌مرغ‌ها را هم در آن بشكنید و خوب به هم بزنید و در آخر هم مغز گردو و زرشك را در آن بریزید.

یك ظرف تفلون مناسب انتخاب كنید و روغن زیتون را در آن بریزید،

به نحوی كه همه كف و دیواره آن چرب شود.

مخلوط كوكو را در آن بریزید و در فری كه از قبل در درجه حرارت 140 درجه گرم شده به مدت 20 دقیقه در طبقه وسط بگذارید.


بدون دیدگاه

هنوز دیدگاهی وجود ندارد.

فید دیدگاه‎ها بازتاب‎ها

دیدگاهتان را بنویسید