ترهفرنگی 2 شاخه
قارچ 100 گرم
سیر تازه 3 حبه
پیاز یك عدد كوچك
مغز گردو 50 گرم
زرشك خشك 2 قاشق غذاخوری
نمك و زرد چوبه به میزان لازم
تخممرغ 2 عدد
روغن زیتون 2 تا 3 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
اسفناج را پس از پاك كردن و شستن، با آسیاب سبزی خرد کن خوب خرد کنید و بگذارید با حدود یك سوم پیمانه آب و با شعله كم حدود 15 دقیقه بپزد تا آب آن كشیده شود. سپس آن را كنار بگذارید تا سرد شود.
قارچها را ورقه ورقه كنید. ترهفرنگی , پیاز و سیر را نیز در ریز كرده
اسفناج سردشده را به همراه نمك و زردچوبه به مخلوط اضافه كنید.
تخممرغها را هم در آن بشكنید و خوب به هم بزنید و در آخر هم مغز گردو و زرشك را در آن بریزید.
یك ظرف تفلون مناسب انتخاب كنید و روغن زیتون را در آن بریزید،
به نحوی كه همه كف و دیواره آن چرب شود.
مخلوط كوكو را در آن بریزید و در فری كه از قبل در درجه حرارت 140 درجه گرم شده به مدت 20 دقیقه در طبقه وسط بگذارید.
هنوز دیدگاهی وجود ندارد.
دیدگاهتان را بنویسید
بدون دیدگاه