ماهی‌تابه

1-هنگام پختن وسرخ کردن غذا در ماهی‌تابه، همیشه تابه را پیش از اضافه کردن روغن‌، گرم کنید بدین ترتیب حتی تخم‌مرغ نیز به ماهی‌تابه نمی‌چسبد.

2-اگر مقداری نمک به داخل ماهی‌تابه بریزید روغن به اطراف پخش نخواهد شد.

3-اگر مقداری سرکه را درون یک ماهی تابه نو که تازه خریده‌اید بریزید و بگذارید بجوشد دیگر غذا به آن نمی‌چسبد.

4-اگر برنج شما به ته ظرف روحی(روی) چسبید قابلمه داغ را روی یک حوله خیس قرارداده ویا قسمت زیرین قابلمه را درون مقداری آب سرد فرو برید .


بدون دیدگاه

هنوز دیدگاهی وجود ندارد.

فید دیدگاه‎ها بازتاب‎ها

دیدگاهتان را بنویسید