مواد لازم:
سینه مرغ: 600 گرم
خمیر پیتزا: 1/5 عدد
قارچ: 200 گرم
گوجه فرنگی: 200 گرم
روغن مایع و آبلیمو: به مقدار کافی
نمک و فلفل: به مقدار کافی
طرز تهیه:
سینه مرغ را آب پز کنید. گوجه فرنگی و مرغ و قارچ را ریز کنید با نمک و فلفل مخلوط کرده در روغن تفت دهید. سپس سینی فر را با روغن چرب کرده خمیر پیتزا را در آن پهن کنید روی آن را روغن مالیده سپس مخلوط را روی آن ریخته به مدت 25 دقیقه در فر با حرارت 220 درجه سانتیگراد قرار دهید
هنوز دیدگاهی وجود ندارد.
دیدگاهتان را بنویسید
بدون دیدگاه