مواد لازم:
گوشت گوساله: 500 گرم
برنج پخته: 1 پیمانه
رب گوجه فرنگی : 4 قاشق سوپخوری
روغن: 150 گرم
لیموترش: 1 عدد
کلم پیچ: 1 عدد
پیاز داغ: 5/1 پیمانه
فلفل سبز: 4 عدد
دارچین: 5/1 قاشق مرباخوری
تخم مرغ: 2 عدد
برگ مور، میخک، فلفل سیاه: هر کدام 4 دانه
فلفل و نمک: به مقدار دلخواه
طرز تهیه:
کلم پیچ را در آب سرد و کمی نمک خیس کنید بعد کلم را از آب بیرون آورده سر آن را مثل گوجه فرنگی بریده و برمی دارید، حدود 2 سانتی متر وسط آن را خالی کنیدو آن را در آب، نمک، فلفل، میخک و برگ مو می جوشانیم تا نیم پز شود سپس برگ مو، میخک و فلفل را بیرون آورید.سپس گوشت را چرخ کرده با کلم بیرون آورید.نمک ،فلفل قرمزو پیاز داغ طلایی شده تفت دهید سپس با سس گوجه فرنگی مخلوط کرد بپزید و برنج پخته وتخم مرغ پخته را با مایه گوشت مخلوط کرده خوب هم بزنید و داخل کلم پخته را پر کنید کلم را در تنظیف نازک چهار گوش پیچیده و در ظرفی که فقط یک بند انگشت آب دارد قرا دهید مدت 1 ساعت ونیم با حرارت ملایم پخته شود و لم پخته شده را آهسته از ظرف برو آورده و در ظرف ماسب بلوری کشیده با سس گوجه فرنگی میل نمایید.
هنوز دیدگاهی وجود ندارد.
دیدگاهتان را بنویسید
بدون دیدگاه