مواد لازم:

گوشت گوساله:                               500 گرم

برنج پخته:                                       1 پیمانه

رب گوجه فرنگی :                          4 قاشق سوپخوری

روغن:                                           150 گرم

لیموترش:                                        1 عدد

کلم پیچ:                                          1 عدد

پیاز داغ:                                        5/1 پیمانه

فلفل سبز:                                        4 عدد

دارچین:                                         5/1 قاشق مرباخوری

تخم مرغ:                                         2 عدد

برگ مور، میخک، فلفل سیاه:           هر کدام 4 دانه

فلفل و نمک:                                 به مقدار دلخواه

طرز تهیه:

کلم پیچ را در آب سرد و کمی نمک خیس کنید بعد کلم را از آب بیرون آورده سر آن را مثل گوجه فرنگی بریده و برمی دارید، حدود 2 سانتی متر وسط آن را خالی کنیدو آن را در آب، نمک، فلفل، میخک و برگ مو می جوشانیم تا نیم پز شود سپس برگ مو، میخک و فلفل را بیرون آورید.سپس گوشت را چرخ کرده با کلم بیرون آورید.نمک ،فلفل قرمزو پیاز داغ  طلایی شده تفت دهید سپس با سس گوجه فرنگی مخلوط کرد بپزید و برنج پخته وتخم مرغ پخته را با مایه گوشت مخلوط کرده خوب هم بزنید و داخل کلم پخته را پر کنید کلم را در تنظیف نازک چهار گوش پیچیده و در ظرفی که فقط یک بند انگشت آب دارد قرا دهید مدت 1 ساعت ونیم با حرارت ملایم پخته شود و لم پخته شده را آهسته از ظرف برو آورده و در ظرف ماسب بلوری کشیده با سس گوجه فرنگی میل نمایید.   


بدون دیدگاه

هنوز دیدگاهی وجود ندارد.

فید دیدگاه‎ها بازتاب‎ها

دیدگاهتان را بنویسید