برگ وگل درخت نارنج اختلالات عصبی را چون طپش قلب، هیستری حالت صرع و حمله، تشنجات معدی، انواع بیخوابی را تسکین و تخفیف می‌دهد. مصرف برگ و گل نارنج هضم غذا را آسان می‌کند. پوست نارنج برای معده‌های که ترشح زیاد دارند مفید است مقدار مصرف بهار نارنج یک قاشق سوپخوری در یک لیوان آب جوش است که باید ده دقیقه آن را دم کرد و هر روز دو تا سه فنجان از آن را نوشید.

مقدار مصرف برگ نارنج 3 تا 4 برگ در یک لیوان آبجوش است که باید مدت 15 دقیقه آنرا دم کرد و هر روز تا 3 فنجان از آن را بعد از غذا نوشید.

پوست نارنج را باید خشک کرد و به تکه‌های ریزی در آورد مقدار مصرف آن یک قاشق قهوه خوری در یک لیوان آب است که باید آن را کمی جوشانید وبعد به مدت 20 تا 30 دقیقه آنرا دم کرده و هر روز یک فنجان از آنرا قبل از غذا خورد.

بعضی از خانم‌ها صورتشان دارای سوراخهایی است اگر آب یک نارنج تازه را گرفته و معادل یک ثلث حجم آن گلاب به آن اضافه کرد و هر روز صورت خود را با آن شستشو دهیم این سوراخها از بین خواهند رفت. 


1 دیدگاه

By ABDULNABI NABIZADA on جولای 13, 2010

اگربرگ تازه نارنج همرای غذاخورده شود نخس ندارد.بازبان پارسی اشنایی کامل ندارم اگردرنوشتن غلطی باشدمعذرت میخواهم.

فید دیدگاه‎ها بازتاب‎ها

دیدگاهتان را بنویسید