دارچینی دارای یک نوع روغن مایع فرار و دارای خواص مقوی و ضد درد معده است به همین جهت در طباخی آنرا به عنوان ادویه بکار میبرند. دارچینی کرم کش ومقوی برای دستگاه هاضمه است و همچنین برای سوء هاضمه نیز مفید است.آزمایشهای جدیدی در مورد ان انجام شده که نشان میدهد دارای 11 ماده مفید برای بدن است.
بطور کلی دارچینی مقوی، محرک، ضد عفونی و حرکات قلب و تنفس را زیاد میکند.
در سوءهاضمه، اسهالع ضعف قلب مصرف میشود و مقدار مصرف آن 10 تا 20 گرم در یک لیتر آب است که باید 5 دقیقه آنرا جوشانید. دکتر گیلوردها و زر در رژیمهای غذایی خود ماست را مخلوط با دارچین تجوبز میکرد و علت آن خواصی است که دارد. در ایران علاوه بر مصارف غذایی آنرا دمکرده و به عنوان چای دارچین استفاده میکنند.
هنوز دیدگاهی وجود ندارد.
دیدگاهتان را بنویسید
بدون دیدگاه