مواد لازم:

گوشت:                                                        700 گرم

پیاز:                                                           250 گرم

روغن:                                                        150 گرم

سبزی(نعناء ،جعفری، ترخان، پیازچه):         700 گرم

فلفل ونمک و ادویه:                                    به مقدار کافی

کاهو چینی:                                                4 عدد

رب گوجه‌فرنگی:                                      2 قاشق

برنج:                                                      150 گرم

لپه:                                                        150 گرم

طرز تهیه:

برنج را آبکش کنید گوشت را چرخ و پیازرا رنده کرده  در روغن سرخ کنید لپه را بپزید سبزی را خرد کنید. فلفل، نمک،ادویه، رب، برنج،لپه را به گوشت اضافه کنید سپس  کاهو را در آب جوش قرار دهید تا چند دقیقه جوش بخورد برگهایش را در آورده از مخلوط مذکور پر نمایید آن را پیچیده با 2 لیوان آب و روغن روی حرارت قرار داده اجازه دهید جا بیفتد.


بدون دیدگاه

هنوز دیدگاهی وجود ندارد.

فید دیدگاه‎ها بازتاب‎ها

دیدگاهتان را بنویسید