برای پاک کردن ماهی تابه یا قابلمه‌هایی که سوخته وته گرفته هیچگاه با قاشق یا وسایل دیگر به جان آنها نیفتید بلکه به روش زیر عمل نمایید:

ته ظرف سوخته مقداری زیادی جوش شیرین بریزید و آنقدر آب به آن اضافه کنید که فقط مرطوب شود بگذارید چند ساعت بماند اصولا با این اقدام قسمت سوخته بلند شده و می‌توانید آن را دور بیندازید.

نکته‌ای هم در مورد لکه‌های موجود بر روی ظروف نچسب:

لکه‌های سر سخت از ظروف نچسب  را می‌توان به روش زیر از میان برد:

دو قاشق غذاخوری جوش شیرین، نصف فنجان سرکه و یک فنجان آب در آن ریخته مدت 10 دقیقه بجوشانید.


بدون دیدگاه

هنوز دیدگاهی وجود ندارد.

فید دیدگاه‎ها بازتاب‎ها

دیدگاهتان را بنویسید