برای پاک کردن ماهی تابه یا قابلمههایی که سوخته وته گرفته هیچگاه با قاشق یا وسایل دیگر به جان آنها نیفتید بلکه به روش زیر عمل نمایید:
ته ظرف سوخته مقداری زیادی جوش شیرین بریزید و آنقدر آب به آن اضافه کنید که فقط مرطوب شود بگذارید چند ساعت بماند اصولا با این اقدام قسمت سوخته بلند شده و میتوانید آن را دور بیندازید.
نکتهای هم در مورد لکههای موجود بر روی ظروف نچسب:
لکههای سر سخت از ظروف نچسب را میتوان به روش زیر از میان برد:
دو قاشق غذاخوری جوش شیرین، نصف فنجان سرکه و یک فنجان آب در آن ریخته مدت 10 دقیقه بجوشانید.
هنوز دیدگاهی وجود ندارد.
دیدگاهتان را بنویسید
بدون دیدگاه