dsc02542

مواد لازم:

کرفس:                 1 ساقه

هویچ فرنگی:          نیم کیلو

گل کلم:                1عدد(نیم کیلو)

گوجه فرنگی سبز:        نیم کیلو

سیر:                        10 پر

نمک و آب:              به مقدار کافی

گل پر:                   مقداری

سرکه:                  نصف پیمانه

طرز تهیه:

کرفس را به تکه‌ های کوچک خرد نمایید خیار و هویچ را حلقه حلقه کنید گوجه فرنگی را چهار قسمت کنید سیر را خرد کرده تمام مواد را با هم مخلوط کرده درون ظرف پلاستیکی ریخته آب نمک و سرکه را به ان افزوده مقداری ترخان، جعفری، نعناع، شوید هم به آن افزوده روی آن گلپر ریخته درب ظرف را محکم بسته به مدت دو هفته در محل خنک قرار دهید در این زمان درب شور نباید باز گردد. 


بدون دیدگاه

هنوز دیدگاهی وجود ندارد.

فید دیدگاه‎ها بازتاب‎ها

دیدگاهتان را بنویسید