سوپ جوجه غذايي است كه همه آن را مي شناسند.اما دانشمندان ژاپني مي گويند اين غذا كه گاهي وقت ها به آن پني سيلين مادر بزرگ مي گويند؛ممكن است نقش درماني در مقابله با فشار خون بالا داشته باشد.

تحقيقات قبلي اين محققان نشان دادكه سينه مرغ داراي پروتيئن كلاژن با تاثيرات مشابه بازدارنده هاي ACE (از داروهاي اصلي درمان فشار خون) است.البته سينه مرغ آن اندازه از اين پروتيئن ها ندارد كه بتواند براي تهيه غذا يا فراورده هاي دارويي مقابله با فشار خون به كار رود.در آمريكا پاهاي مرغ را جدا مي كنند و دور مي اندازند؛ اما در كشورهاي ديگر بخشي از مواد اصلي سوپ است.

در اين تحقيق جديد محققان ژاپني ؛ كلاژن پاهاي مرغ را استخراج كردند و قابليت آن را در ايفاي نقش بازدارندگيACE آزمودند:

آنها چهار نوع پروتيين در اين بافت يافتند كه فعاليت بازدارندگي بالايي داشت. اين محققان گويند باتوجه به مشابهت الگوي فشار خون انسان  و موش هاي آزمايشگاهي؛ اين پروتيين سبب كاهش طو لاني مدت و معني دار فشار خون گرديدند.

منبع:مجله اطلا عات علمي شماره 356


بدون دیدگاه

هنوز دیدگاهی وجود ندارد.

فید دیدگاه‎ها بازتاب‎ها

دیدگاهتان را بنویسید