مواد لازم :

توت فرنگي          500 گرم

آب                    يك ليتر

وانيل                 به اندازه نوك قاشق چاي خوري

شكر                شش قاشق چايخوري

ورقه ژلاتين       سه عدد

  1. طرز تهيه :

  2. تمام مواد را بجز ورقه هاي ژلاتين درون ميكسر بريزيد ؛ تا خوب مخلوط شوند . سپس آنها را داخل قابلمه بريزيد ؛ وقتي به جوش رسيد ؛ ورقه هاي ژلاتين را اضافه كنيد ؛مواد را هم بزنيد تا ژلاتين كاملا حل شود و مواد خوب مخلوط شوند.شعله گاز را خاموش كنيد و صبر كنيد تا  خوب سرد شود .اكنون مارمالاد شما آماده است ؛ آن را درون شيشه هاي مربا بريزيد و حتما در يخچال قرار دهيد تا كپك نزند .


بدون دیدگاه

هنوز دیدگاهی وجود ندارد.

فید دیدگاه‎ها بازتاب‎ها

دیدگاهتان را بنویسید